Vlad si Patricia

Când m-am întâlnit cu Vlad și Patricia (asta cu câteva luni bune înainte de nunta lor) mi-au spus câteva idei despre cum și-ar dori să fie ziua în care ei se vor căsători, însă, nu mă așteptam să iasă totul atât de frumos. Mi-am dat seama încă de atunci că sunt doi tineri deosebiți. Am descoperit pe parcurs că simplitatea primează în ierarhia virtuților pe care le-au dobândit.

Ca să vă faceți o idee, trebuie să știți că tot ceea ce ține de atmosferă, locație, decor, culinar și multe alte idei autentice au venit în urma punerii în practică a gusturilor fine pentru tot ceea ce îi înconjoară. Pe lângă aceste lucruri demne de apreciat, am aflat că se îngrijesc de o bisericuță veche (sec. XVIII) din lemn ce ia forma unei corăbii poposite pe o colină, ceva mai sus față de una din ulițele satului Drăghia din județul Maramureș.

Îmi doresc să întâlnesc din ce în ce mai multe nunți ca cea pe care o veți vedea în fotografiile de mai jos. Așadar, vă încurajez viitori miri să priviți acestă nuntă ca un element de inspirație în ceea ce privește nunta voastră.

Mai am ceva pentru voi!

Priviti mai jos.