Vlad si Patricia

Când m-am întâlnit cu Vlad și Patricia (asta cu câteva luni bune înainte de nunta lor) mi-au spus câteva idei despre cum și-ar dori să fie ziua în care ei se vor căsători, însă, nu mă așteptam să iasă totul atât de frumos. Mi-am dat seama încă de atunci că sunt doi tineri deosebiți. Am descoperit pe parcurs că simplitatea primează în ierarhia virtuților pe care le-au dobândit.

Ca să vă faceți o idee, trebuie să știți că tot ceea ce ține de atmosferă, locație, decor, culinar și multe alte idei autentice au venit în urma punerii în practică a gusturilor fine pentru tot ceea ce îi înconjoară. Pe lângă aceste lucruri demne de apreciat, am aflat că se îngrijesc de o bisericuță veche (sec. XVIII) din lemn ce ia forma unei corăbii poposite pe o colină, ceva mai sus față de una din ulițele satului Drăghia din județul Maramureș.

Îmi doresc să întâlnesc din ce în ce mai multe nunți ca cea pe care o veți vedea în fotografiile de mai jos. Așadar, vă încurajez viitori miri să priviți acestă nuntă ca un element de inspirație în ceea ce privește nunta voastră.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Benedict Both

  Una din cele mai FRUmos documentate nunți pe care le-am văzut! FELICITări Sergiu! O MUNCĂ deosebită! ReplyCancel

 • Minunate, la fel și mirii. Felicitari pentru viziune. ReplyCancel

 • Patricia Săsăran

  Nunta noastră de sub meri s-a bucurat să fie subiectul unui talentat fotograf. Ne-am bucurat și noi că am găsit un om ca Sergiu Nicola și că l-am avut nuntaș. Mulțumim! ReplyCancel

  • sergiunicola

   M-am bucurat să fiu alături de voi!ReplyCancel

Mai am ceva pentru voi!

Priviti mai jos.

Scroll Up