Testimonial

Firstly, his professionalism, his creativity to capture the people’s beauty and light. Secondly, his kindness and joy, his inspiration and trust that he constantly shows. It was an honour to be photographed by him. Thank you for allowing us to know you!

Andreea M.

Experienta a fost neasteptat de frumoasa! Esti un om de la care avem ce invata, empatizezi, esti sociabil, placut, carismatic si extrem de atent la detaliile care conteaza cu adevarat. A fost ca si cand faceai parte din familia noastra. Pentru noi colaborarea a fost excelenta din toate punctele de vedere. A fost o pliere perfecta pe ce ne-am dorit. Ne-a placut totul, am fost super incantati de poze, de ce ai surprins, de calitate, de faptul ca ai pus accent pe spontaneitate si originalitate. Am fost incantati ca ne-ai pozat chiar asa cum suntem noi, fara formalitati. Asta ne-am dorit cel mai mult si ma bucur ca te-am gasit. Nu putem sugera ceva in plus pentru a imbunatati ce faci, ci speram sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere si dorinta sa faci in continuare treaba asta fiindca o faci extrem de bine si ii ajuti foarte mult pe oamenii care au curaj sa faca acest pas. Incurajezi oamenii sa fie naturali si liberi iar asta se intampla extrem de rar in societatea de azi. “Fotograf” este destul de vag spus in cazul tau, consideram ca esti elementul-cheie la un eveniment asa de important, un om cu adevarat de nadejde. Asa ar trebui sa fie toti oamenii din lume care fac fotografie!

Ana A.

A fost o experienta deosebita sa il avem pe Sergiu alături de noi în cea mai frumoasa zi. Ne-am simtit de parca ar fi fost un prieten de demult lângă noi. Astfel, am reușit ușor sa ne deschidem si sa ne destindem in cadrul photoshooting-urilor. Este un fotograf mai mult decat profesionist, duce munca sa la nivel de arta si se vede prin ea ca pune mult suflet.

Angela R.

Cred ca ceea ce il recomanda cel mai mult pe Sergiu este discretia cu care se misca si libertatea pe care o da celor pe care ii fotografiaza, de a se manifesta asa cum simt. Rezulta poze spontane, pline de viata si foarte profesional prelucrate. Pe langa toate acestea, este o prezenta foarte placuta, confortabila, calda, amuzanta, cu multe subiecte interesante, fiind pasionat de lectura. Este o ‘petrecere’ a zile plina de sens. Multumim Sergiu, it was really niiice and beautiful. 

Sergiu C.

Un om foarte prietenos, cu care m-am înțeles grozav. Are ochiul bine format, și se mișcă bine pe picioare, a suprins tot felul de momente frumoase, dar și hazli. Sunt foarte mulțumit, atât de experiența de a-l avea ca fotograf la nunta mea, cât și de pozele care au rezultat.

Vlad S.

Sergiu e mai mult decat un fotograf. A trecut dincolo de o relatie profesionala bazata pe un contract. S-a apropiat de noi, a incercat sa ne cunoasca, iar pozele vorbesc pentru el. Cand ne uitam la ele ne dam seama ca sunt amintirile cu care noi vrem sa ramanem legate de nunta noastra. Multumim, Sergiu, si te recomandam cu tot dragul!!

Anca P.

 

Momentan nu este programat vreun workshop. Însă, dacă ești interesat(ă), completează formularul iar eu te voi ține la curent.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.