Testimonial

Firstly, his professionalism, his creativity to capture the people’s beauty and light. Secondly, his kindness and joy, his inspiration and trust that he constantly shows. It was an honour to be photographed by him. Thank you for allowing us to know you!

Andreea M.

Cred ca ceea ce il recomanda cel mai mult pe Sergiu este discretia cu care se misca si libertatea pe care o da celor pe care ii fotografiaza, de a se manifesta asa cum simt. Rezulta poze spontane, pline de viata si foarte profesional prelucrate. Pe langa toate acestea, este o prezenta foarte placuta, confortabila, calda, amuzanta, cu multe subiecte interesante, fiind pasionat de lectura. Este o ‘petrecere’ a zile plina de sens. Multumim Sergiu, it was really niiice and beautiful. 

Sergiu C.

Un om foarte prietenos, cu care m-am înțeles grozav. Are ochiul bine format, și se mișcă bine pe picioare, a suprins tot felul de momente frumoase, dar și hazli. Sunt foarte mulțumit, atât de experiența de a-l avea ca fotograf la nunta mea, cât și de pozele care au rezultat.

Vlad S.

Sergiu e mai mult decat un fotograf. A trecut dincolo de o relatie profesionala bazata pe un contract. S-a apropiat de noi, a incercat sa ne cunoasca, iar pozele vorbesc pentru el. Cand ne uitam la ele ne dam seama ca sunt amintirile cu care noi vrem sa ramanem legate de nunta noastra. Multumim, Sergiu, si te recomandam cu tot dragul!!

Anca P.

 

Scroll Up