Workshop

LUMINĂ LINĂ” este un workshop de fotografie prin care îmi doresc să împărtășesc cu voi tot ceea ce am învățat, ce am văzut și ce am trăit de-a lungul a cinci ani de experiență în fotografia de eveniment.

În cadrul workshopului vă voi împărtăși povestea mea ca fotograf; elementele fotografiei de eveniment; compoziție, culori, încadrări; relevanța tehnicilor de marketing și promovare; prezentarea aparaturii personale (hardware) cât și programele folosite pentru postprocesare (software). Toate aceste subiecte vor fi aplicate într-o sesiune foto de cuplu organizată (în care voi veți participa activ) unde voi explica elementele discutate în partea teoretică, iar mai apoi va fi urmată de întregul proces de prelucrare (de la selecție până la predarea materialului finit). De asemenea fiecare participant va avea oportunitatea de a cunoaște alți fotografi pasionați dezvoltând astfel punți de legătură spre posibile colaborări ulterioare.

Scopul întâlnirii noastre este ca voi să plecați îmbogățiți cu informații relevante și de a vă contura mai evident forma și fondul acestei zone de dezvoltare artistică.

data : 6 Noiembrie 2021

locația : Cluj-Napoca

număr locuri : 8

condiții de participare : participantul trebuie să dețină un aparat foto și să știe să îl folosească pe modul manual

support : 120€

Înscrierea se face prin formularul de pe site sau la adresa de email sergiunicola.ro@gmail.com și va fi însoțită de nume, număr telefon și motivația dorinței de a participa la acest workshop. Termenul limită de înscriere este 15 octombrie 2021.

 

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.