Simona și Marius – Nuntă tradițională

Simona și Marius – Nuntă tradițională

Salutare! Mă bucur să am prilejul de a inaugura activitatea pe blog cu un asemenea eveniment, și mai mult, cu asemenea oameni: Marius și Simona.

Să vă spun și vouă puțin despre ei. Eu i-am cunoscut în locul unde am întâlnit mulți oameni frumoși, la schitul de lângă satul Găbud din județul Alba. Datorită taberelor care organizeză, acolo se întâlnesc mulți tineri din toate colțurile țării.

Ei bine, așa s-a întâmplat și în cazul lor. Simona, o fată mică de statură dar cu un suflet mare este din județul Sibiu. O însușire pe care aș putea să i-o atribui fără să stau pe gânduri este hărnicia. Pe cât este de micuță pe atât de hărnicuță! Pe lângă această însușire incontestabilă, Simona este vorbitoare și a câtorva limbi străine, fapt ce demonstrează că nu este doar o bună gospodină ci în același timp se ocupă și cu activități intelectuale.

A venit momentul să scriu câteva cuvinte și despre Marius. Marius este din județul Vaslui adică moldovean cu acte-n regulă. Acest lucru l-am observat în dibăcia pe care o are la treburile gospodărești. O însușire pe care o îndrăgesc la el este spiritul naționalist care-i înflorește în suflet. Iubitor de neam și de istorie vorbește deseori cu drag despre strabunii noștri și eroii neamului care s-au jertfit pentru țară.

Amândoi au fost uniți de Dumnezeu datorită roadelor credinței pe care o poartă în inimi; doi oameni deosebiți care emană bucurie, simplitate și seninătate.

 

6 Replies to “Simona și Marius – Nuntă tradițională”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *