Sesiune foto

Cateva sfaturi pentru sesiunea foto

Timpul petrecut impreuna in contextul sesiunii foto este dedicat in primul si in primul rand pentru voi, iar nu pentru sesiunea foto in sine. Cu alte cuvinte atmosfera nu se va crea in jurul sesiunii/fotografiilor ci in jurul vostru, a momentelor de tacere, de legatura, de bucurie, de conexiune a privirilor. Conceptual vorbind, timpul dedicat acelor momente nu este pentru ”a sta la poze”, ci pentru a va rupe putin de rutina zilnica, de griji, si de alte momente care nu aduc tihna. Eu nu voi fi doar fotograful vostru, ci voi fi “prozatorul” acelor clipe care in tacere si discretie va “scrie” cu ajutorul luminii acele momente.

Tinuta vestimentara:

-Casual

Culori pe care nu le recomand:

      – Roșu, portocaliu, galben, roz, mov, turcoaz

Culori pe care le recomand:

      – Maro, alb, gri, kaki, crem, albastru marin si derivate ale acestora

Cateva sfaturi : 

  • starea atat interioara cat si exterioara (ludica/asezata) sa fie in armonie; cu alte cuvinte ar fi indicat ca daca unul zambeste sa zambeasca si celalalt sau daca unul este asezat/retinut in mimica fetei, si celalalt sa fie in acelasi asentiment.
  • luati cu voi rabdearea si nu ii dati drumul pana la finele sesiunii deoarece este nevoie de ea pe tot parcursul timpului; cadrele alese vor fi in functie de lumina iar ritmul sesiunii va fi unul lent si nu allegro.
  • contactul vizual cu camera foto si implicit cu mine nu trebuie sa existe doar atunci cand sugerez eu asta.

Asadar astept cu nerabdare sa ne intalnim!

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.