PORTRet

Categoria "Portret" mai poate fi numita si categoria "sedinta foto". Aceasta categorie cuprinde orice sesiune foto avand ca subiect principal emotiile, sentimentele dintre cei doi oameni care si le impartasesc unul altuia cu sinceritate. Aceasta sesiune de fotografii poate fii facuta in contextul unei cereri in casatorie, save the date, after wedding sau in alta atmosfera la fel de frumoasa.

 

 

 

 

 

 

Vezi galeria

 

nunta

Categoria "Nunta" implica intregul eveniment dedicat mariajului vostru.Nunta, din punctul meu de vedere este un prilej de a documenta cea mai frumoasa zi din viata mirilor. Spun asta deoarece in acea zi exista o incarcatura emotionala imensa atat in ceea ce-i priveste pe oaspeti dar mai ales pe miri. Pe langa aceasta incarcatura emotionala sunt alte detalii semnificative atat pentru miri cat si pentru mine, cum ar fi: tinuta vestimentara a mirilor, locatia, decorul, aranjamentele florale si tot ceea ce tine de partea estetica a acelei zile.

 

Vezi galeria

familie

Fara sa imi dau seama de la inceput, am observat ca cele trei categori sunt asezate (oarecum) in ordine cronologica. Categoria "Familie" cuprinde sesiuni de fotografie in care familia se afla intr-un cadru degajat, placut, relaxat. In tot acest timp membrii ei se simt bine unii in preajma celorlalti, afectiunea si zambetele nelipsind de pe fetele lor. Desigur, familia in acest context cuprinde atat sotul, sotia, copilasul (nascut sau ne nascut inca) /copilasii cat si prezenta unui singur parinte cu copilasul sau copilasii sai.

 

 

Vezi galeria

Scroll Up