Irina si Brice – Gura Humorului

Deși au trecut două săptămâni de la evenimentul lor, bucuria dobândită în urma acestuia încă o simt în suflet. Spun asta deoarece nunta lor a fost un pic mai diferită față de nunțile pe care le știm cu toții. A fost un gen de nuntă (și trebuie să o spun) pe care îl recomand tuturor celor care urmează să se căsătorească. Dacă ar fi să definesc aceasă nuntă printr-un cuvânt, acesta ar fi SIMPLITATE. O simplitate frumoasă, cu gust, cu tihnă; era tot ce aveai nevoie de a te simți bine în preajma celor de lângă tine.

Un alt lucru care mi-a oferit și mai mult entuziasm a fost locația aleasă pentru a petrece timpul împreună. Hilde’s Residence a fost un loc care ne-a primit cu tot ce avea mai bun: liniște și autenticitate în mijlocul naturii.

Însă toate acestea au fost detalii care au completat frumoasa atmosferă dintre Brice și Irina. Am aflat prin lentila aparatului că atât pe Brice cât și pe Irina, îi unesc multe lucruri chiar dacă el provine dintr-un oraș aflat în sudul Franței iar Irina provine dintr-un oraș aflat în nord-estul României. Mi-am putut da foarte ușor seama că sunt doi tineri sinceri, firești, simpli pentru care credința în Dumnezeu primează în fața tuturor celorlalte virtuți.

A fost o mare bucurie să petrect acest timp alături de ei!

Mai am ceva pentru voi!

Priviti mai jos.