Concept

Concept

 Trebuie știut că serviciile mele se adresează în primul rând acelor miri cărora fotografia ocupă un loc important în cadrul nunții lor. Viziunea mea asupra acestui fenomen al fotografiei (de documentar, dacă o putem numi așa) nu reflectă fotografierea ipostazelor în care voi sunteți surprinși în momente perfecte, ideale, regizate până la cel mai mic detaliu; nu.

Totodată, acest mod de fotografiere pe care eu îl abordez implică un efort consistent din partea mea deoarece folosesc exclusiv lumină naturală fără blițuri și alte accesori care îmi creează condiții de lucru confortabile.

Ceea ce îmi doresc eu de la mine și de la voi este simplitate, natural, spontan și discreție. Acest tip de fotografie pe care vreau să o abordez implica într-o proporție mare atitudinea voastră.  Cu cât zâmbetele apar mai des pe fețele voastre cu atât fotografiile vor fi pe măsură. Munca pe care eu o depun trebuie să fie complementară cu starea voastră  de entuziasm, bucurie, emoție. Asta nu înseamnă că nu voi interveni unde cred că este cazul, dar sunt sigur că toate vor ”curge„ frumos de la sine.

 

Ne vom simți minunat împreună dacă

lăsați ca fotografiile mele să transmită atmosfera acelei zile – cu unele imperfecțiuni și chestii poate ciudățele

relația dintre voi doi și cu persoanele dragi din jurul vostru este mai importantă decât detaliile din jur – chiar dacă voi surpinde și detalii, prioritatea mea rămâne interacțiunea umană

lăsați vântul să treacă prin părul vostru fără a-i acorda atenție – fără griji, fără preocupări

vă place abordarea documentară – lăsând discreția pe seama mea

Ps. Nu uitați că produsul finit va fi rodul complementarității noastre.

🙂