Concept

 Conceptul fotografic cu care mă identific cel mai bine este fotojurnalismul. Niciodată nu am căutat senzaționalul, ci dimpotrivă, cadrele spontane, emoțiile, atmosfera. Încerc să îmi însuşesc sintagma de “fotograf-narator”, adică voi încerca să fiu atent la tot ceea ce se întâmpla în jurul meu şi în jurul vostru ca mai apoi să pun cap la cap toate momentele petrecute în acea zi într-o formă coerentă și plăcută, în urma căreia să pot crea o poveste, o poveste frumoasă împărtășită în fotografii.

Ceea ce îmi doresc eu de la mine și de la voi este simplitate, natural, spontan și discreție. Acest tip de fotografie pe care vreau să o abordez implică într-o proporție mare atitudinea voastră.  Cu cât zâmbetele apar mai des pe fețele voastre, cu cât dați frâu liber emoțiilor, fotografiile vor fi absolut încântătoare; și nu, nu pentru că eu sunt un fotograf profesionist ci pentru că voi sunteți minunați!

Ahh, era să uit ceva foaaarte important! Nu uitați că este evenimentul vostru și ceea ce contează este relația voastră, atât pentru voi cât și pentru ceilalți din jurul vostru. Nimeni și nimic nu este mai important în acea zi decât voi doi. Voi sunteți singurii care vă puteți aduce unul celuilalt liniște, mângâiere și bucurie în suflet.

Scroll Up