Alexandru si Bianca

Am fost contactat de către Alexandru pentru a le fotografia nunta cu ceva vreme înainte de eveniment. Până la evenimentul în sine am avut multe conversații cu el. A fost foarte implicat în ceea ce privește serviciile foto, lucru care m-a încântat!

Nunta lor a fost una liniștită oferindu-mi limpezime în gânduri pentru a putea crea compoziții frumoase și a surprinde momente cel puțin interesante. În cadrul acestui eveniment am descoperit frumusețea compozițiilor muzicale ale lui Anton Pann cântate într-un mod deosebit de către prietenii lor.

Relația dintre Alexandru și Bianca am înțeles-o doar privindu-i prin lentila obiectivului. Privirile dintre ei erau sincere și pătrunzătoare. Nu era nevoie să-și rostească niciun cuvânt. Pur și simplu se priveau înțelegând sentimentele celuilalt.

(more…)
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Benedict

  Superbe! ReplyCancel

  • Bianca

   MulțumIm pentru apreciere, dar mai ales pentru faptul că ne-ai îndreptat către Sergiu, CARE, spre marea noastră bucurie, A dat o formă frumoasă amintirilor acelei zile.ReplyCancel

 • Nasu

  Miri frumoși, poze reușite. 
  Casa de piatra!ReplyCancel

 • Foarte frumos! Keep up the good job!ReplyCancel

  • sergiunicola

   Mulțumesc, Roxana! I will try!ReplyCancel

Vlad si Patricia

Când m-am întâlnit cu Vlad și Patricia (asta cu câteva luni bune înainte de nunta lor) mi-au spus câteva idei despre cum și-ar dori să fie ziua în care ei se vor căsători, însă, nu mă așteptam să iasă totul atât de frumos. Mi-am dat seama încă de atunci că sunt doi tineri deosebiți. Am descoperit pe parcurs că simplitatea primează în ierarhia virtuților pe care le-au dobândit.

Ca să vă faceți o idee, trebuie să știți că tot ceea ce ține de atmosferă, locație, decor, culinar și multe alte idei autentice au venit în urma punerii în practică a gusturilor fine pentru tot ceea ce îi înconjoară. Pe lângă aceste lucruri demne de apreciat, am aflat că se îngrijesc de o bisericuță veche (sec. XVIII) din lemn ce ia forma unei corăbii poposite pe o colină, ceva mai sus față de una din ulițele satului Drăghia din județul Maramureș.

Îmi doresc să întâlnesc din ce în ce mai multe nunți ca cea pe care o veți vedea în fotografiile de mai jos. Așadar, vă încurajez viitori miri să priviți acestă nuntă ca un element de inspirație în ceea ce privește nunta voastră.

(more…)
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Benedict Both

  Una din cele mai FRUmos documentate nunți pe care le-am văzut! FELICITări Sergiu! O MUNCĂ deosebită! ReplyCancel

 • Minunate, la fel și mirii. Felicitari pentru viziune. ReplyCancel

 • Patricia Săsăran

  Nunta noastră de sub meri s-a bucurat să fie subiectul unui talentat fotograf. Ne-am bucurat și noi că am găsit un om ca Sergiu Nicola și că l-am avut nuntaș. Mulțumim! ReplyCancel

  • sergiunicola

   M-am bucurat să fiu alături de voi!ReplyCancel

Elena si Adrian – zambete pe Coasta de Azur

Pe Elena și Adrian i-am cunoscut în Nice, un oraș frumos situat pe Coasta de Azur într-o atmosferă călduroasă, nu atât din pricina climei ci a sufletelor lor. În urma discuției telefonice pe care am avut-o cu o săptămână înainte să ajung acolo am știut că voi fi martor unei povești frumoase! Dovada? O puteți urmări mai jos. Ajuns acolo am aflat că Adrian știe să se ”joace” foarte frumos cu clapele acordeonului iar Elena pur și simplu are un glas UAU!

De departe, cel mai emoționant moment a fost în contextul ”first look”-ului. Acolo emoția nu s-a rezumat doar la ei ci a ajuns și la mine. A fost un moment care a mișcat ceva și în sufletul meu.

(more…)
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Ioana si Cristi

  Am avut prilejul să surprind multe momente frumoase petrecute de Ioana şi Cristi într-un peisaj şi o atmosferă cu totul deosebite. Entuziasmul bucuriei lor a fost dat nu doar de omătul proaspăt aşezat la mariginea oraşului Cluj-Napoca ci mai degrabă de momentul oferiri inelului de logodnă de către Cristi nu cu mult timp înainte. Bucuria acelui eveniment încă le-a rămas în suflete iar eu am reuşit să “fur” câteva cadre frumoase cu ei. La sfârşitul sesiunii foto ne-am retras la căldurică şi am savurat împreună câte un ceai fierbinte.

  (more…)
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

   Gabriela si George

   A fost o experiența frumoasă de a-i fotografia pe Gabriela și George. Am învățat foarte multe lucruri utile de la ei și tot prin intermediul lor am descoperit o parte din codrii județului Iași într-un mod cu totul întâmplător. Deși ne propusesem o locație fixă, am descoperit alte două poate și mai interesante decât ruinele unei biserici vechi care datează din secolul XVII. Locațiile au fost complementare cu ei făcându-mă de multe ori și pe mine să privesc în sus.

   (more…)
   Add a comment...

   Your email is never published or shared. Required fields are marked *

   • albu liliana

    Magnific! Sa fiti binecuvantati!ReplyCancel

   Sergiu si Ioana

   La ședința foto de după nuntă ne-am întâlnit cu zâmbetul pe buze și ne-am despărțit la fel. În tot acest timp am cutreierat Cheile Turzii iar mai apoi Piatra Secuiului din împrejurimile satului Rimetea.

   Au fost momente frumoase petrecute alături de Sergiu și Ioana iar cu această ocazie am reușit să îi cunosc mai mult. Amândurora le place să călătorească și acest lucru mi-a făcut treaba mai ușoară purtându-i pe toate coclaurile care mi s-au părut frumoase.

   Iată ce a ieșit.

   (more…)
   Add a comment...

   Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Irina et Brice

    Même si il y a déjà 2 semaines depuis leur mariage, je sens encore le bonheur dans mon âme. Leur mariage était différent par rapport aux autres qu’on voit toujours. C’était un sort de mariage que je recomande à tous qui vont se marier. Si je devais choisir un mot pour ce marriage, ça serait sûrement ‘ la simplicité’ – une simplicité jolie et de bon goût, il y avait tout que t’avais besoin pour te sentir bien avec les autres à côté de toi.

    Un autre chose qui m’a offert l’enthousiasme c’était le lieu spécial : Hilde’s Résidence nous a accueilli avec tout le mieux : la tranquillité et l’authenticité au milieu de la nature.

    Tous ces détails sont rajoutés à l’agréable athmosphère de Brice et Irina. J’ai connu grâce à l’œil de l’appareil photo, qu’il y a pleins des choses qui tiennent ensemble Brice et Irina, malgré le fait qu’il est originaire du sud de la France et elle de nord-est de la Roumanie. J’ai facilement vu qu’ils sont deux jeunes sincères, simples, modestes pour lesquels la foi en Dieu est la première parmi les vertus.

    C’était un grand plaisir de passer ce beau temps avec eux!

    (more…)
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *

     Irina si Brice – Gura Humorului

     Deși au trecut două săptămâni de la evenimentul lor, bucuria dobândită în urma acestuia încă o simt în suflet. Spun asta deoarece nunta lor a fost un pic mai diferită față de nunțile pe care le știm cu toții. A fost un gen de nuntă (și trebuie să o spun) pe care îl recomand tuturor celor care urmează să se căsătorească. Dacă ar fi să definesc aceasă nuntă printr-un cuvânt, acesta ar fi SIMPLITATE. O simplitate frumoasă, cu gust, cu tihnă; era tot ce aveai nevoie de a te simți bine în preajma celor de lângă tine.

     Un alt lucru care mi-a oferit și mai mult entuziasm a fost locația aleasă pentru a petrece timpul împreună. Hilde’s Residence a fost un loc care ne-a primit cu tot ce avea mai bun: liniște și autenticitate în mijlocul naturii.

     Însă toate acestea au fost detalii care au completat frumoasa atmosferă dintre Brice și Irina. Am aflat prin lentila aparatului că atât pe Brice cât și pe Irina, îi unesc multe lucruri chiar dacă el provine dintr-un oraș aflat în sudul Franței iar Irina provine dintr-un oraș aflat în nord-estul României. Mi-am putut da foarte ușor seama că sunt doi tineri sinceri, firești, simpli pentru care credința în Dumnezeu primează în fața tuturor celorlalte virtuți.

     A fost o mare bucurie să petrect acest timp alături de ei!

      

     (more…)
     Add a comment...

     Your email is never published or shared. Required fields are marked *

      Claudia si Andrei – Iasi

      Va spuneam aici ca astept cu nerabdare sa fiu alaturi de Claudia si Andrei la mult asteptatul eveniment. Timpul a trecut foarte repede si data de 13 mai m-a gasit la Iasi. Am incercat sa documentez atmosfera pregatirilor evenimentului deoarece am sosit cu o zi inainte. Claudia impreuna cu domnisoarele de onoare au creat propriile aranjamente florale care au aratat superb! Au existat si momente care apartin traditiei locului ce au facut atmosfera mai relaxanta. M-am simt minunat pentru ca mi-au oferit increderea de a fi fotograf la nunta lor.

      (more…)
      Add a comment...

      Your email is never published or shared. Required fields are marked *

       Alexandra si Cristian – After wedding

       O parte din prima lor zi de familie am petrecut-o tot împreună și ne-a găsit la o altitudine de peste 1000 de metri cu un peisaj deosebit și într-o atmosferă ludică.

       (more…)
       Add a comment...

       Your email is never published or shared. Required fields are marked *

        Scroll Up