Ana si Petru – Nunta in gradina conacului

Povestea lor – și implicit povestea mea –  îi are în centrul ei pe Ana și Petru; doi oameni deosebiți pe care i-am descoperit cu entuziasm și bucurie. Fără să știu prea multe lucruri despre ei, am descoperit că avem nu puține lucruri în comun, fapt ce a făcut ca relația noastră să fie una foarte deschisă și sinceră. Lucru acesta l-am observat încă de la sesiunea foto desfășurată cu o săptămână înaintea evenimentului propriu zis.

Momentul care mi-a adus un nod în gât a fost ceremonia religioasă în cadrul căreia atât Ana cât și Petru – dar mai ales Petru – au fost copleșiți de emoții, cu greu stăpânindu-și lacrimile izvorâte nu atât din ochii țintiți atent spre altar cât din suflete atinse de cuvintele Scripturii.

Prietenii care i-au însoțit s-au simțit minunat alături de ei pe tot parcursul evenimentului bucurându-se împreună în grădina din spatele conacului aflat la periferia Brașovului. A fost o atmosferă proaspătă dată de mirosul firelor de iarbă așternute atât la tălpile copiilor cât și la cele ale adulților. Armonia este cuvântul care descrie cel mai bine ceea ce am simțit din spatele lentilei.

 

 

[…] șapte zile mai târziu

 

Restaurant : Prestigio

Organizator : Alyssa Events

DJ&MC : Stephan F. | Dinamic Events

Video : Eduard Carp

Mai am ceva pentru voi!

Priviti mai jos.