Amintiri de la primul workshop – Lover of the light

Cine sunt Dragoș, Pavel și Petruța? Vă voi lămuri în următoarele rânduri.

Dacă încă nu i-ați cunoscut pe Pavel și Petruța aveți ocazia să o faceți privindu-i în fotografiile de mai jos; sunt mereu constanți în bucurie! Nu variază niciodată! Eu așa i-am cunoscut și așa îi întâlnesc mereu, cu zâmbetul pe buze și în suflete. Sunt și ei fotografi și fac o treabă foarte faină!

Dar cine este Dragoș? Dragoș este trainerul/mentorul/profesorul de fotografie care a creat acest context în care atât eu cât și ceilalți colegi de breaslă am învățat ce înseamnă să fii fotograf de oameni dar mai ales să fii întâi de toate om.

”Lover of the light” a fost primul workshop de fotografie la care am participat. Al doilea workshop de fotografie a fost, ghiciți care? ”Lover of the light” a doua ediție (despre care probabil voi scrie într-un alt articol). Dacă v-ați pus vreodată întrebarea : ”Au și fotografii fotografii lor preferați?”, să știți că răspunsul nu e deloc complex: da, au și fotografii fotografii lor preferați. Fotograful meu de reper este Dragoș (de la Be Light Photography). I-am urmărit activitatea de-a lungul vremii și mereu am descoperit câte ceva folositor. Vestea organizării unui workshop de trei zile a venit ca o binecuvântare… și uite așa s-a creat contextul în care am reușit să surprind câteva cadre cu Pavel și Petruța, modelele noastre din cadrul atelierului celor îndrăgostiți de lumină.

Mai am ceva pentru voi!

Priviti mai jos.